ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα στον αγοραστή εντός Ελλάδος με τις παρακάτω μεθόδους:

1.1 ΕΛΤΑ

1.2 Ταχυμεταφορές courier

1.3 Πρακτορεία μεταφορών

 

1.4 ΚΤΕΛ

 

1.1 ΕΛΤΑ

 Για ανταλλακτικά και μικρού έως μεσσαίου μεγέθους δέματα.

 Στην περιγραφή κάθε προϊόντος που μπορεί να αποσταλλεί με ΕΛΤΑ θα βρείτε υπολογισμένο το κόστος στο κάτω μέρος της σελίδας. Τα προϊόντα αυτά αποστέλλονται σαν απλό δέμα ή ως αντικαταβολή σύμφωνα με το βάρος, το μέγεθος και πάντα με βάση το τιμολόγιο του ΕΛΤΑ που μπορείτε να ελέγξετε στην ιστοσελίδα του. Πολύ μικρά δέματα κάτω από 1kg αποστέλλονται και ως γράμματα για χαμηλότερο κόστος στον αγοραστή.

1.2 Ταχυμεταφορές courier

 Έαν επιθυμείτε αποστολή με courier ενημερώστε μας με ποιά εταιρεία επιθυμείτε να γίνει η αποστολή. Ισχύουν ότι και για αποστολές με ΕΛΤΑ όσον αφορά τον όγκο και το βάρος του/ων δέματός/ων. Αν δεν ενημερωθούμε θα θεωρηθεί δεδομένο ότι αποδέχεστε την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ.

 1.3 Πρακτορεία μεταφορών

 Μεγάλα δέματα/μηχανήματα σε όγκο και βάρος όπως π.χ. σκαπτικά μηχανήματα, αποστέλλονται μόνο με πρακτορεία μεταφορών.

α) Αγορές μέσω πρακτορείων δεν γίνεται δεκτό να πληρωθούν σε καμμία περίπτωση με αντικαταβολή.

β) Ο αγοραστής συνήθως παραλαμβάνει το δέμα από την έδρα του πρακτορείου εκτός αν επιθυμεί παράδοση στο χώρο του και αν αυτό είναι εφικτό. Ο αγοραστής σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έρθει σε επαφή ο ίδιος με το συγκεκριμένο πρακτορείο και να συμφωνήσει για το πρόσθετο κόστος αν υπάρχει.

γ) Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για το κόστος αποστολής έως την περιοχή σας ούτε μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια το τελικό κόστος. Μπορούμε να δώσουμε ενδεικτικές τιμές και μόνο έως Αθήνα με τα πρακτορεία που συνεργαζόμαστε. Για την υπόλοιπη Ελλάδα λόγω μεταφόρτωσης των δεμάτων σε άλλα πρακτορεία με τα οποία δεν έχουμε συνεργασία δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τελικό κόστος.

Ενδεικτικές τιμές: Το κόστος αποστολής για μια βέργα ελαιοσυλλογής εώς την Αθήνα κυμαίνεται στα 5.00-7.00€ ενώ για ένα σκαπτικό μηχάνημα στα 20.00€.

δ) Ο χρόνος παράδοσης για την Αθήνα είναι η επόμενη εργάσιμη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα από 3-5 ημέρες συνήθως.

 

1.4 ΚΤΕΛ

 

H εταιρία μας αποστέλει προιόντα και με ΚΤΕΛ σε όλες της πόλεις που έχουν σύνδεση με

λεωφορείο από το Ηράκλειο σε όλη την Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα προιόντα που αποστέλλονται δεν μπορεί να έχουν πολύ μεγάλο βάρος ( συνήθως έως 10kg το ανώτερο γίνονται δεκτά), και να μην επίσης ογκώδη. Πληροφορίες για τα δρομολόγια και τους ενδιάμεσους σταθμούς μπορείτε να δείτε εδώ.


Δωρεάν αποστολές προϊόντων

Η εταιρία μας αποστέλει δωρεάν επιλεγμένα προϊόντα εώς την Αθήνα ή και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, όταν στην περιγραφή τους υπάρχουν αντίστοιχα τα παρακάτω σύμβολα:

       

Σε αυτή την περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να αποστείλουμε το δέμα/μηχάνημα με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε.
Αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό

H εταιρία μας αποστέλει προϊόντα και στο εξωτερικό. Το κόστος και ο τρόπος αποστολής εξετάζεται κατά περίπτωση και ο αγοραστής ενημερώνεται πριν προβεί στην αγορά του προϊόντος. Πάντοτε προσπαθούμε να δώσουμε στον αγοραστή επιλογές για τον τρόπο αποστολής ώστε να διαλέξει τον καλύτερο δυνατό και τον πιο οικονομικό.


ΚΥΠΡΟΣ

Ειδικά για την Κύπρο αποστέλλουμε προιόντα με 3 τρόπους.
α) Με συμβεβλημένη εταιρία courιer σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
β) Αεροπορικώς  με την υπηρεσία δεμάτων της Olympic Air.
γ) Για δέματα με μεγάλο όγκο ή/και βαριά αποστέλλουμε με πρακτορείο μεταφορών.

Οι πελάτες που βρίσκονται στην Κύπρο δεν πληρώνουν φόρο κατά την αγορά των προιόντων μας. Συνεπώς οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι μειωμένες κατά 23%.

 

 

 

2. Τρόποι πληρωμής προϊόντων

 

 

2.1 Πληρωμή και παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, Ούλαφ Πάλμε 91.

2.2 Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

Στοιχεία Δικαιούχου: Γ.Σαριδάκης - Α.Βιδάκης Ο.Ε.

 

Τράπεζα Πειραιώς: αρ.λογ. GR78 0172 7540 0057 5401 0197 999

Τράπεζα Εθνική: αρ.λογ. 20544084971

 


Παρακαλούμε σε περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα ζητήστε να εμφανίζεται το όνομα του καταθέτη.

2.3 Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω του paypal.

 Ανοίγοντας ένα λογαριασμό στην ηλεκτρονική υπηρεσία paypal μπορείτε να συνδέσετε σε αυτόν τις πιστωτικές σας κάρτες ή και απευθείας τον καταθετικό σας λογαριασμό και να πληρώσετε μέσω αυτού.


2.4 Αντικαταβολή

 Όταν το προϊόν που παραγγείλατε μπορεί να αποσταλλεί με ΕΛΤΑ ή με κάποια εταιρία courier (λόγω μεγέθους και βάρους) τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε και με αντικαταβολή.