ΒΕΡΓΑ ΠΑΛΜΙΚΗ VT 32 (ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΕΡ )

€140.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
ΑΧΙΝΟΣ VT 32 ΧΩΡ ΜΟΤΕΡ
ΒΕΡΓΑ ΠΑΛΜΙΚΗ  VT 32  (ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΕΡ )

 

Η βέργα Minotavros "ΑΧΙΝΟΣ VT 32 CARBON " προσφέρεται και χωρίς το μοτέρ της είτε σαν εφεδρική βέργα , είτε σαν ανταλλακτική.

Σε μερικές περιπτώσεις ταιριάζει σε μοτέρ και άλλων εργοστασίων ή τοποθετώντας μια μικρή πλαστική προσθήκη που κατασκευάζουμε για αυτήν την περίπτωση. 

Ένα  προιόν που κατασκευάσαμε μετά από πολλές δοκιμές για να παρέχει στον χειριστή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτή η βέργα προκαλεί πολύ χαμηλή φυλλόπτωση κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και δεν προκαλεί ζημιά στην ελιά σε σχέση με τις συμβατικές βέργες.

 Η κεφαλή φέρει λεπτά αποσπώμενα ραβδάκια που εισχωρούν ευκολότερα στην ελιά ,πάλλεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα η οποία παράγει κραδασμό στα κλαδιά με αποτέλεσμα την πτώση του καρπού. Με αυτόν τον τρόπο δεν εμπλέκεται ποτέ στο φύλλωμα της ελιάς και δεν κουράζει. Αποσπώμενα ραβδάκια με δυνατότητα επιλογής εύκαμπτων ή σκληρών. Μεταλλικά γρανάζια.

 


 - Αποστέλεται με πρακτορείο μεταφορών και αυτός ο τρόπος αποστολής δεν μπορεί να είναι αντ/βολή. Η τιμή αποστολής είναι μέχρι το πρακτορείο Αθηνών.