ΒΕΡΓΑ ΠΑΛΜΙΚΗ VT 32 ΜΕ ΜΟΤΕΡ BOSCH 12V

€245.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
ΑΧΙΝΟΣ VT 32
ΒΕΡΓΑ ΠΑΛΜΙΚΗ  VT 32 ΜΕ ΜΟΤΕΡ  BOSCH 12V

 

Ένα  προιόν που κατασκευάσαμε μετά από πολλές δοκιμές για να παρέχει στον χειριστή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτή η βέργα προκαλεί πολύ χαμηλή φυλλόπτωση κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και δεν προκαλεί ζημιά στην ελιά σε σχέση με τις συμβατικές βέργες.

 

Η κεφαλή φέρει   λεπτά αποσπώμενα ραβδάκια που εισχωρούν  ευκολότερα στην ελιά και πάλλεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα η οποία παράγει κραδασμό στα κλαδιά με αποτέλεσμα την πτώση του καρπού. Με αυτόν τον τρόπο δεν εμπλέκεται ποτέ στο φύλλωμα της ελιάς και δεν κουράζει. Με δυνατότητα επιλογής  δύο τύπων αποσπώμενων ράβδων ,  εύκαμπτων  ή σκληρών . 

 

Η βέργα λειτουργεί με μοτέρ BOSCH  12 Volts/300W. 

 

Τα κύρια υλικά κατασκευής της βέργας είναι πλαστικό και αλουμίνιο. Σε δύο μεγέθη 2.00m και 2,50m και πλήρη ελευθερία κινήσεων με 14,5m καλώδιο. Το μοτέρ της βέργας προσθέτει επιπλέον 35 cm στο συνολικό ύψος της ( Το μέγιστο ύψος της βέργας συνυπολογίζοντας και τα ραβδάκια υπερβάνει τα 2.40m ή τα 3.00m).

 

 


 - Αποστέλεται με πρακτορείο μεταφορών και αυτός ο τρόπος αποστολής δεν μπορεί να είναι αντ/βολή. Η τιμή αποστολής είναι μέχρι το πρακτορείο Αθηνών.